Open Ateliers 2017

Zaterdag 28 en zondag 29 oktober van 12:00-18:00 zijn de deuren van onze ateliers weer geopend voor publiek. De kunstenaars van BK49 laten u een kijken nemen in hun bijzondere en inspirerende ateliers.

Laura de Wilde / Antonio Fuertes / Elisa van Schie / Mirjam van den Beuken / Jacomijn van der Donk / Kees Elffers / Mara van der Kleij / Bairbre Duggan / Helena van Essen / Clementine Oomes / Sandi Gehring / Margit Aba / Bonnita Postma / Marjan Bik / Jaap Broersma / Manita Bruinenberg / Eta Delsing Pieter Schmits / Jane van Herwijnen

In het ateliergebouw zijn verschillende disciplines vertegenwoordigd: schilderen, tekenen, beelden, mode, sieraden, meubels, fotografie, design, cursussen en workshops.

De Open Ateliers van BK49 zijn tegelijkertijd en in het kader van Open Ateliers Centrum Oost. Tijdens de Open Ateliers zijn er ook werken van onze kunstenaars te zien in de centrale expositie van Open Ateliers Centrum Oost in het CBK Amsterdam gebouw, Oranje-Vrijstaatkade 71, 1093 KS Amsterdam en in het KIT, Mauritskade 63, 1092 AD Amsterdam.

Zaterdag 28 en zondag 29 oktober van 12:00-18:00